Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen – Vinkeveense Plassen – Menukaart

Menukaart van Restaurant Villa Lokeend Vinkeveen is samengesteld door onze Chef Kok. In December is er een aangepast menu. Voor vragen hierover kunt u ons bellen via +31 (0)294 291544 of mailen op info@villalokeend.nl

Menu’s du chef

Laat u heerlijk culinair verrassen door onze keukenbrigade en vraag vrijblijvend naar een bijpassend wijn-arrangement.
Let our kitchen staff surprise you with a culinary delight and ask for a matching wine arrangement without obligation.
3 Gangen chefs menu
3 courses
37.00
Wijnarrangement
Wine arrangement
23.50
4 Gangen chefs menu
4 courses
46.00
Wijnarrangement
Wine arrangement
32.00
(Voor een kaasplateau in plaats van een zoet dessert berekenen wij een supplement van 5,=)
(For a cheese platter instead of a sweet dessert we charge a supplement of 5, =)

Voor - en tussengerechten van het seizoen / starters and intermediate dishes of the season

Starters and intermediate dishes of the season
Oosterse beef Tataki | Hoisin saus | paksoi | bosui | gebakken uitjes | sesam cracker
Oriental Beef Tataki | Hoisin sauce | bok choy | spring onion | fried onions | sesame cracker
16.50
Huisgerookte zalm tartaar| rode biet | huisgemaakte aardappelsalade | fijne kruiden mayo
Home smoked salmon tartare | beetroot | homemade potato salad | fine herb mayo
16.50
Ossenhaas carpaccio | truffelmayo | rucola| Parmezaan | pijnboompitten
Tenderloin carpaccio|truffle mayo | arugula | Parmesan | pine nuts
16.50
Salade geitenkaas | rode ui compote | gekarameliseerde walnoot | groene appel | honing mosterd dressing
Goat cheese salad | red onion compote | caramelized walnut | green apple | honey mustard dressing
14.50
Burrata salade | aceto balsamico | toast | honing tomaat
Burrata salad | balsamic vinegar | toast | honey tomato
14.50
Steak tartaar | truffel creme | gebakken eidooier | krokantje Parmezaan | knoflookbrood
Steak tartare | truffle cream | fried egg yolk | crispy Parmesan | Garlic bread
16.50
Licht geroosterde tonijn in Cajun | mango/rode peper chutney | wasabi mayo | wasabi kroepoek
Lightly roasted tuna in Cajun | mango/red pepper chutney | wasabi mayo | wasabi crackers
17.50

Hoofdgerechten van het seizoen / Main courses (supplement friet 3.50)

Kippendijenspies | huisgemaakte bbq saus | geglaceerde maiskolf | curly fries
Chicken thigh skewer | homemade bbq sauce | candied corn on the cob | curly fries
24.50
Groenten lasagne | huisgemaakte tomatensaus | rucola | Parmezaan
Vegetable lasagna | homemade tomato sauce | arugula | Parmesan
22.50
Kabeljauw filet op de huid gebakken | Bearnaise saus | seizoensgroenten
Cod fillet baked on the skin | Béarnaise sauce | seasonal vegetables
24.50
Kalfsrib-eye van de grill | huisgemaakte kruidenboter | seizoensgroenten
Veal entrecote from the grill | creamy truffle sauce | seasonal vergetables
25.50
Canneloni gevuld met aubergine/basilicum | romige pestosaus | Rucola | Parmezaan
Canneloni stuffed with ricotta and spinach | creamy pesto sauce | Parmesan
23.50
Tournedos van de grill | Pepersaus | seizoensgroenten
Tournedos from the grill | Pepper sauce | seasonal vegetables
31.50
Dorade filet in de knoflook gebakken | Hollandaise saus | seizoensgroenten
Dorade fillet fried in garlic | Hollandaise sauce | seasonal vegetables
24.50
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN BIJPASSEND AARDAPPEL GARNITUUR
ALL MAIN COURSES ARE SERVED WITH A MATCHING POTATO GARNISH

Desserts

Tartalette tatin | vanille ijs | caramel saus
Tartalette tatin | vanilla icecream | caramel sauce
10.50
Cheesecake rood fruit | aardbeiensorbet ijs | aardbeiencoullis
Cheesecake red fruit | strawberry sorbet icecream | strawberrycoullis
10.50
Sorbet bowl | citroen en aarbeien sorbet ijs | zomers fruit | watermeloen siroop
Summer fuit bowl | lemon and strawberry sorbet ice | watermelon sirup
10.50
Kaas plateau | kletzenbrood | crème cru
Cheese platter | clot bread | cream cru
14.50
Do you have any allergies or dietary requirements? We will be happy to advise you!